Author Topic: [1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0  (Read 1651 times)

Valerian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
[1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0
« on: July 23, 2011, 04:27:49 PM »
This mod replaces the double click by a single click in ship/structures building queues.

The batch construction witch the CTRL button and the x5 multiplicator of the SHIFT button also benefit from the single click.
« Last Edit: July 25, 2011, 05:03:18 PM by Valerian »

zoidburger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: [1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0
« Reply #1 on: July 25, 2011, 12:12:46 PM »
I just tried this, and it doesn't seem to be working properly.  :( Rather than improving the planet window, it is inaccessible, and no longer listed in the bar at the top of the screen.  ??? I guess it works fine on your copy?

Also, you forgot to change the modinfo.txt, it's listed as Efficient Governors v 1.1 ingame.

Azalrion

  • Delusional
  • ****
  • Posts: 1325
  • Karma: +147/-1
  • Memory Murderer
    • View Profile
Re: [1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0
« Reply #2 on: July 25, 2011, 12:31:54 PM »
You didn't change the includes locations so the GUI wouldn't initialize properly when used as a mod.

planet_win
Code: [Select]
#include "~/Game Data/gui/include/dialog.as"
#include "~/Game Data/gui/include/gui_skin.as"
#include "~/Game Data/gui/include/pl_queue.as"
#include "~/Game Data/gui/include/cqueue_saveload.as"
#include "~/Game Data/gui/include/resource_grid.as"
#include "~/Game Data/gui/include/objlist_unique.as"
#include "~/Game Data/gui/include/blueprints_sort.as"

queue_win
Code: [Select]
#include "~/Game Data/gui/include/pl_queue.as"
#include "~/Game Data/gui/include/dialog.as"
#include "~/Game Data/gui/include/gui_skin.as"

Otherwise its working well.
GA - Mod Team
GA Forums

Valerian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: [1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0
« Reply #3 on: July 25, 2011, 05:02:47 PM »
I am deeply sorry !

I had included the wrong zip file :(

This is now corrected.
« Last Edit: July 25, 2011, 05:04:34 PM by Valerian »

zoidburger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: [1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0
« Reply #4 on: July 26, 2011, 03:34:39 AM »
Not a problem! Thanks to Azalrion, I was able to get it up and running quickly. It does indeed work like a charm. I can't think how it could possibly be buggy, and makes the game smoother to play. I'll be adding it to any mods I play from now on. Hopefully the planet menu part will still be working after the patch, too.

Thanks to you both!
« Last Edit: July 26, 2011, 03:40:17 AM by zoidburger »

Valerian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: [1.0.8.2] Single Click Build Queues 1.0.0.0
« Reply #5 on: July 26, 2011, 03:48:53 AM »
well, one thing still bothers me : there is still a "click" sound when you double click, which could be misleading, and i do not see how to change or remove it yet.
Also i realized that i have this old habit to click inside a scrolling list in order to use my mouse wheel ^^.