Author Topic: Import Trade bug?  (Read 449 times)

BlackMamba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Import Trade bug?
« on: February 10, 2013, 07:46:25 PM »
Hi,
I got a question about the import trade. I just installed GA 1.9.3 and realised, that the import trade is at 0. It never changed although I built many starports and where like 30min into the game.

Is it a bug or am I missing something?

Thanks,
BM
« Last Edit: February 10, 2013, 07:52:05 PM by BlackMamba »

Flare

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Import Trade bug?
« Reply #1 on: February 10, 2013, 09:41:23 PM »

BlackMamba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Re: Import Trade bug?
« Reply #2 on: February 10, 2013, 11:36:25 PM »
Thanks alot :)